ALVOTOR 500mg/ml pret de vanzare – 28.75 RON

ALVOTOR 500mg/ml pret are un rol informativ. Pentru a afla pretul actual al medicamentului ALVOTOR 500mg/ml in vederea achizitionarii, va rugam sa intrebati in farmacii.

Denumire comerciala medicament: ALVOTOR 500mg/ml

Forma, concentratia: PIC. ORALE, SOL. 500mg

Pret maximal pentru ALVOTOR 500mg/ml: 28.75 RON – Cutie x 1 flacon din sticla bruna prevazut cu picurator din PEJD si capac din PEID/PP si sistem de inchidere securizat pentru copii x 100ml picaturi orale , solutie (dupa amb. pt. com. 30 luni, dupa prima deschidere – 3 luni)

Denumirea comuna internationala (substanta activa): METAMIZOLUM NATRIUM

Producator: TORRENT PHARMA SRL – ROMANIA

Statut: medicament generic

Despre ALVOTOR 500mg/ml pret

Pret conform Catalogului National al preturilor medicamentelor de uz uman autorizate de punere pe piata din ianuarie 2015.

Pretul afisat este cel de vanzare, maximal, necompensat, cu TVA inclus, stabilit de catre Ministerul Sanatatii.

Medicamentul inovativ este cel care contine o noua substanta activa, fiind rezultatul direct al unei cercetari de laborator. Medicamentul „original”, inovativ, apare primul pe piata.

Medicamentul generic are aceeasi substanta activa ca cel inovativ, apare aproximativ dupa 10-15 ani de la lansarea primului produs, are un pret mai redus in medie cu 20-70 % si prezinta eficienta, siguranta si calitatea similara cu a medicamentului inovativ.

Afiseaza medicamentele care contin aceeasi substanta activa si concentratie –